Facaderens​

​Service-Rens ApS er en landsdækkende virksomhed med speciale i blandt andet facaderens og facaderengøring. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og det er velkendt, at vi udfører facaderens og facaderengøring i høj kvalitet til meget attraktive priser.

Facaderengøring og rens forebygger frostskader

​Uanset opgavens omfang - stor eller lille – er vi klar til at rykke ud for at ordne dine facader. Vi arbejder for både virksomheder og privatpersoner i hele landet, og vi er en af landets absolut mest erfarne specialistvirksomheder inden for rengøring og rens af facader.

Vi har et af markedets absolut mest erfarne hold inden for facaderens og facaderengøring. Dertil kommer, at vi kun benytter skånsomme materialer og yderst grundige metoder til facaderensning. Derved kan du være sikker på at få det flottest tænkelige resultat.

Facaderens fjerner uønsket skidt og snavs, ligesom det medvirker til en lang levetid. Dertil kommer, at jeres facade vil fremstå velholdt og flot efter en professionel facaderengøring. Alger, forurening og mos medfører, at fugten forbliver i facaden, og det kan føre til ødelæggende frostskader og dermed dyre reparationer.

Imprægnering af facader efter facaderens

​Udover effektiv facaderens tilbyder vi også en efterfølgende imprægnering af facader. Dette er med til at minimere den fremtidige tilsmudsning.

Kontakt os hos Service-Rens ApS for at få et uforpligtende tilbud på facaderens og facaderengøring samt eventuel facadeimprægnering. Vi kommer gerne ud på en besigtigelse. Vi har en tekniker klar til facaderens i København, Odense, Aarhus og Aalborg - og vi dækker hele Danmark. Du kan ringe til os på telefon 26 27 47 46, men du kan også skrive til os på mail@servicerens.dk.

Få et uforpligtende tilbud på service allerede i dag!

 
 
 
 
 
Tilføj evt. billeder af din opgave
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eksempler på facaderens​

Vi støtter:​

Service-Rens
på Facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker ​du os kan

​du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud​