​✓  15 års erfaring

✓  Landsdækkende service
​✓  Højt kvalitetsniveau

Facaderens og facaderengøring til attraktive priser

​Service-rens er en landsdækkende virksomhed med speciale i blandt andet facaderens og facaderengøring. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og det er velkendt, at vi udfører facaderens og facaderengøring i høj kvalitet til meget attraktive priser.

Facaderengøring og rens forebygger frostskader

​Uanset opgavens omfang - stor eller lille – er vi klar til at rykke ud for at ordne dine facader. Vi arbejder for både virksomheder og privatpersoner i hele landet, og vi er en af landets absolut mest erfarne specialistvirksomheder inden for rengøring og rens af facader.

Vi har et af markedets absolut mest erfarne hold inden for facaderens og facaderengøring. Dertil kommer, at vi kun benytter skånsomme materialer og yderst grundige metoder til facaderensning. Derved kan du være sikker på at få det flottest tænkelige resultat.

Facaderens fjerner uønsket skidt og snavs, ligesom det medvirker til en lang levetid. Dertil kommer, at jeres facade vil fremstå velholdt og flot efter en professionel facaderengøring. Alger, forurening og mos medfører, at fugten forbliver i facaden, og det kan føre til ødelæggende frostskader og dermed dyre reparationer.

Imprægnering af facader efter facaderens

​Udover effektiv facaderens tilbyder vi også en efterfølgende imprægnering af facader. Dette er med til at minimere den fremtidige tilsmudsning.

Kontakt os hos Service-rens for at få et uforpligtende tilbud på facaderens og facaderengøring samt eventuel facadeimprægnering. Vi kommer gerne ud på en besigtigelse. Du kan ringe til os på telefon 26 27 47 46, men du kan også skrive til os på mail@servicerens.dk.

Ring mig op - eller ring  26 27 47 46

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et tilbud på facaderens​

 
 
 
Send evt. billeder af problemet
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har biler over hele landet

Følg os på Facebook​

​Firma

Service-rens

CVR: 29460922

Adresser:

Nydamsvej 37, 8362 Hørning

&

Føllets Kvarter 17, 2750 Ballerup

kontakt

Telefon: 2627 4746

E-mail: mail@servicerens.dk

Vi har biler over hele landet

​Vi har bla. arbejdet for