15 års erfaring​

Landsdækkende service

Højt kvalitetsniveau

Graffitirens - speciale i fjernelse af graffiti

​Hos Service-Rens har vi over 20 års erfaring med graffitirens i hele Danmark, og derved har vi den rette teknik og det rette udstyr til en grundig, men nænsom fjernelse af graffiti. Det er vigtigt at få udført graffitirens, fordi graffiti inviterer andre hærværksmænd til at lave mere graffiti. Derfor rykker vi altid hurtigt ud, når der er brug for fjernelse af graffiti i hele landet.

Fjernelse af graffiti med mange års erfaring

​Vores brede erfaring og store kompetencer med fjernelse af graffiti gør, at vi kan løse alle opgaver. Det gælder store og små opgaver. Vi udfører graffitirens for både offentlige institutioner og private virksomheder, men naturligvis også for privatpersoner. Vores biler er overalt i hele Danmark, og derfor kan vi komme alle steder i landet for at lave graffitirens.

Vi har det nyeste udstyr og benytter de bedste teknikker. Dermed kan vi tilbyde fjernelse af graffiti, uagtet typen af graffiti. Desuden kan vi udføre graffitirens på alle former for materialer, og det sker altid skånsomt og grundigt. Vi orienterer dig naturligvis, hvis der er en risiko for, at det vil påvirke det berørte materiale.

Få et uforpligtende tilbud på graffitirens

​Vi fjerner graffiti med succes - hver gang. Og du kan kontakte os hos Service-Rens for bestille en servicevogn til fjernelse af graffiti. Vi kommer gerne ud for at lave en uforpligtende besigtigelse, hvorpå vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud på fjernelse af graffiti. Du kan skrive til os på mail@servicerens.dk, men du kan også ringe til os på telefon 26 27 47 46

Få et tilbud på ventilationsrens​

 
 
 
Send evt. billeder af problemet
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal vi ringe dig op?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

​Firma

kontakt

Telefon: 26 27 47 46

E-mail: mail@servicerens.dk

Vi har biler over hele landet

​Vi har bla. arbejdet for