Graffitirens – speciale i fjernelse af graffiti

Hos Service-Rens ApS har vi over 20 års erfaring med graffitirens. Vi har derfor den rette teknik og det rette udstyr til en grundig, men nænsom, fjernelse af graffiti. Det er vigtigt, at få udført rensning af graffiti, da det kan invitere hærværksmænd til at lave mere graffiti. Derfor rykker vi altid hurtigt ud, når der er brug for en graffiti-fjerner.

Vi har hjulpet mange glade kunder med fjernelse af graffiti til en god pris i København, Odense, Aarhus og Aalborg, men kører gerne ud til kunder i hele Danmark.

Mange års erfaring med graffiti-fjernelse

Vores brede erfaring og store kompetencer gør, at vi kan løse alle slags graffitiopgaver. Det gælder både store og små opgaver. Vi udfører graffiti-fjernelse for både offentlige institutioner og private virksomheder, men naturligvis også for privatpersoner. Vores biler er overalt i Danmark, og derfor kan vi også hjælpe dig.

Fjernelse af graffiti til en god pris

Vi har det nyeste udstyr og benytter os af de bedste teknikker. Dermed kan vi tilbyde fjernelse af graffiti til en god pris – uagtet typen af graffiti. Desuden kan vi udføre graffitirens på alle former for materialer, og det sker altid skånsomt og grundigt. Vi orienterer dig naturligvis, hvis der er en risiko for, at det vil påvirke det berørte materiale.

Graffiti-fjerner – få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder graffitirens samt facaderengøring/vask af facade med rensemiddel. Vi fjerner graffiti med succes – hver gang. Og du kan kontakte os hos Service-Rens ApS for at bestille en graffiti-fjerner. Vi kommer gerne ud med vores servicevogn for at lave en uforpligtende besigtigelse, hvorpå vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud.

Du kan skrive til os på e-mail mail@servicerens.dk, men du kan også ringe til os på telefon 26 27 47 46. Vi ser frem til at hjælpe dig med graffiti-fjernelse.

Få et uforpligtende tilbud på service allerede i dag!

 
 
 
 
 
Tilføj evt. billeder af din opgave
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eksempler på graffitirens

Vi støtter:​

Service-Rens
på Facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker ​du os kan

​du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud​