Højderengøring af bygninger, facader og ventilationer

Hos Service-Rens ApS udfører vi alle typer af højderengøring, hvor det især drejer sig om udvendig rengøring, men det kan også være indvendig. Vi er med andre ord specialister i udvendig højderengøring af store erhvervsbygninger, etagebygninger og offentlige bygninger, hvor der kræves specialudstyr.

Vi har det rette udstyr til at udføre grundig højderengøring

​Vi udfører alt inden for afrensning og rengøring i højder, hvor det er påkrævet med specialudstyr. Vores store kompetence er især inden for blandt andet facaderengøring og graffitirensning, men også inden for rensning af ventilationer og udluftningskanaler. Derved kan vi sikre jer en komplet højderengøring af jeres bygning.

Ingen opgave er for stor, og ingen er for lille inden for højderengøring. Dertil kommer, at vi har servicebiler i hele landet, således vi har tilbyde rensning og rengøring i København, Odense, Aarhus og Aalborg - og vi tilbyder også højderengøring i resten af Danmark. Det kan for eksempel være specialrengøring, ventilationsrens, eller det kan være ordinær rengøring, som blot er i en ekstraordinær højde.

Ring for at aftale et møde i jeres virksomhed

​Du er meget velkommen til at kontakte os hos Service-Rens ApS for at få flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde inden for højderengøring. Samtidig kan du høre mere om vores kompetencer og fornuftige priser.

Du kan sende en e-mail til os hos Service-Rens ApS på mail@servicerens.dk. Du kan naturligvis også ringe til os på telefon 26 27 47 46. Derpå kan vi for eksempel aftale en uforpligtende besigtigelse, hvor vi kan drøfte jeres ønsker og behov til højderengøring, således vi kan fremsende et uforpligtende tilbud.​

Få et uforpligtende tilbud på service allerede i dag!

 
 
 
 
 
Tilføj evt. billeder af din opgave
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eksempler på højderengøring​

Vi støtter:​

Service-Rens
på Facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker ​du os kan

​du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud​