​Ventilationsrens - professionel service

​Hos Service-Rens ApS er vi specialister i ventilationsrens, samt rengøring og rensning af ventilationsanlæg. Vi har erfaringen, kompetencen og det rette udstyr til rensning af ventilationsanlæg. Vores fagfolk sikrer dig altid den højeste kvalitet og den bedst tænkelige pris på din opgave. Vi tilbyder rensning af ventilationskanaler i hele Danmark.

Ventilationsservice til alle overalt i landet

​Vi har biler klar til ventilationsrens i København, Odense, Aarhus og Aalborg - og vi dækker hele Danmark, uanset om opgaven foregår på Bornholm, Færøerne eller Grønland. Vi arbejder for både private og erhverv, og det kan for eksempel være et hospital, en boligforening eller en burgerkæde.

Vi kan altid tilbyde optimal rensning af ventilationskanaler, og vi har mere end 25 års erfaring. Vores omfattende erfaring og grundige arbejdsmetoder sikrer med andre ord et tilfredsstillende resultat hver eneste gang.

Professionel rensning af ventilation fører til:

  • Et godt indeklima
  • Lavere energiforbrug
  • Øget levetid på anlægget
  • Formindsket risiko for nedbrud

​Bed gerne om et uforpligtende tilbud, uanset hvor i landet I bor, så vender vi hurtigt tilbage.


Få et tilbud på ventilationsrens

Kontakt os hos Service-Rens ApS, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på ventilationsrens, eller evt. en besigtigelse af jeres ventilationskanaler. Du kan ringe til os på telefon 26 27 47 46, men du kan også bestille ventilationsrens på mail@servicerens.dk. Derefter kan vi aftale nærmere omkring tid og sted samt svare på eventuelle spørgsmål.​

Få et uforpligtende tilbud på service allerede i dag!

 
 
 
 
 
Tilføj evt. billeder af din opgave
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eksempler på ventilationsrens​

Vi støtter:​

Service-Rens
på Facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker ​du os kan

​du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud​