15 års erfaring​

Landsdækkende service

Højt kvalitetsniveau

Ventilationsrens -  rensning af ventilationskanaler

​Hos Service-Rens er vi specialister i ventilationsrens. Vi har erfaringen, kompetencen og det rette udstyr til rensning af ventilationskanaler. Vores fagfolk sikrer dig altid den højeste kvalitet og den bedst tænkelige pris på ventilationsrens. Vi tilbyder rensning af ventilationskanaler i hele Danmark.

Rensning af ventilationskanaler til alle overalt i landet

​Vi har biler klar til ventilationsrens i hele Danmark, uanset om opgaven foregår på Bornholm, Færøerne eller Grønland. Vi arbejder for både private og erhverv, og det kan for eksempel være et hospital, en boligforening eller en burgerkæde.

Vi kan altid tilbyde optimal rensning af ventilationskanaler, og vi har mere end 20 års erfaring. Vores omfattende erfaring og grundige arbejdsmetoder sikrer med andre ord et tilfredsstillende resultat hver eneste gang.

Professionel rensning af ventilationskanaler fører til:

  • Et godt indeklima
  • Lavere energiforbrug
  • Øget levetid på anlægget
  • Formindsket risiko for nedbrud

​Vi kan endvidere tilbyde en gratis og uforpligtende tilstandsrapport på jeres anlæg og kanalsystemer. Vi kan dokumentere tilsmudsningsgraden via digital video og billeder. Vi kan for eksempel udføre det i forbindelse med ventilationsrens, men vi kan også blot lave en tilstandsrapport.

Få et tilbud på ventilationsrens

Kontakt os hos Service-Rens, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på rensning af ventilationskanaler, eller hvis du ønsker en besigtigelse af jeres ventilationskanaler. Du kan ringe til os på telefon 26 27 47 46, men du kan også bestille ventilationsrens på mail@servicerens.dk. Derefter kan vi aftale nærmere omkring tid og sted samt svare på eventuelle spørgsmål.​

Få et tilbud på ventilationsrens​

 
 
 
Send evt. billeder af problemet
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal vi ringe dig op?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

​Firma

kontakt

Telefon: 26 27 47 46

E-mail: mail@servicerens.dk

Vi har biler over hele landet

​Vi har bla. arbejdet for