​Industrirengøring og industrirensning af maskiner og udstyr

​Hos Service-Rens ApS løser vi alle opgaver inden for industrirengøring. Vi har bred erfaring med industriservice, herunder industrirengøring og industrirensning af mange forskellige typer af maskiner og procesudstyr. Ingen opgave er for stor, og ingen er for lille. Vi har servicebiler i hele Danmark, således vi kan betjene virksomheder overalt i hele landet.

Vi tilbyder industrirengøring i hel- eller delentrepriser

​Vores kunder spænder fra ganske små virksomheder til helt store virksomheder med mange ansatte. Og kunderne kan vælge imellem industrirengøring i enten hel- eller delentrepriser.

Vores erfarne teams med specialister i rengøring og rensning har i det hele taget de rette kompetencer og det rette udstyr til at sikre en optimal rengøring af industri til yderst fornuftige priser.

Ring for at aftale en drøftelse om vores industriservice

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at få oplysninger om industrirengøring, erhvervsrengøring,  industrirensning og anden industriservice. Du kan skrive til os hos Service-Rens ApS på e-mail mail@servicerens.dk.

Du kan også ringe til os på telefon 26 27 47 46 for at aftale nærmere. Vi kommer gerne ud til jeres virksomhed for at lave en uforpligtende besigtigelse og drøfte jeres ønsker og behov. Derpå kan vi fremsende et uforpligtende tilbud. Vi har bilen klar til industrirengøring i København, Odense, Aarhus og Aalborg - men vi dækker naturligvis hele Danmark.

Få et uforpligtende tilbud på service allerede i dag!

 
 
 
 
 
Tilføj evt. billeder af din opgave
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eksempler på industrirengøring

Vi støtter:​

Service-Rens
på Facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker ​du os kan

​du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud​