​✓  15 års erfaring

✓  Landsdækkende service
​✓  Højt kvalitetsniveau

Højderengøring af bygninger, facader og ventilationer

Hos Service-rens udfører vi alle typer af højderengøring, hvor det især drejer sig om udvendig rengøring, men det kan også være indvendig. Vi er med andre ord specialister i udvendig højderengøring af store erhvervsbygninger, etagebygninger og offentlige bygninger, hvor der kræves specialudstyr.

Vi har det rette udstyr til at udføre grundig højderengøring

​Vi udfører alt inden for afrensning og rengøring i højder, hvor det er påkrævet med specialudstyr. Vores store kompetence er især inden for blandt andet facaderengøring og graffitirensning, men også inden for rensning af ventilationer og udluftningskanaler. Derved kan vi sikre jer en komplet højderengøring af jeres bygning.

Ingen opgave er for stor, og ingen er for lille inden for højderengøring. Dertil kommer, at vi har servicebiler i hele landet, således vi har tilbyde rensning og rengøring overalt i Danmark. Og det kan være specialrengøring som for eksempel ventilationsrens, eller det kan være ordinær rengøring, som blot er i en ekstraordinær højde.

Ring for at aftale et møde i jeres virksomhed

​Du er meget velkommen til at kontakte os hos Service-rens for at få flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde inden for højderengøring. Samtidig kan du høre mere om vores kompetencer og fornuftige priser.

Du kan sende en e-mail til os hos Service-rens på mail@servicerens.dk. Du kan naturligvis også ringe til os på telefon 26 27 47 46. Derpå kan vi for eksempel aftale en uforpligtende besigtigelse, hvor vi kan drøfte jeres ønsker og behov til højderengøring, således vi kan fremsende et uforpligtende tilbud.​

Ring mig op - eller ring  2627 4746

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
Tilføj evt. billeder af din opgave
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har biler over hele landet

Følg os på Facebook​

​Firma

Service-rens

CVR: 29460922

Adresser:

Nydamsvej 37, 8362 Hørning

&

Føllets Kvarter 17, 2750 Ballerup

kontakt

Telefon: 2627 4746

E-mail: mail@servicerens.dk

Vi har biler over hele landet

​Vi har bla. arbejdet for