15 års erfaring​

Landsdækkende service

Højt kvalitetsniveau

​Industrirengøring og industrirensning af maskiner og udstyr

​Hos Service-Rens løser vi alle opgaver inden for industrirengøring. Vi har bred erfaring med industriservice, herunder industrirengøring og industrirensning af mange forskellige typer af maskiner og procesudstyr. Ingen opgave er for stor, og ingen er for lille. Vi har servicebiler i hele Danmark, således vi kan betjene virksomheder overalt i hele landet.

Vi tilbyder industrirengøring i hel- eller delentrepriser

​Vores kunder spænder fra ganske små virksomheder til helt store virksomheder med mange ansatte. Og kunderne kan vælge imellem industrirengøring i enten hel- eller delentrepriser. 

Vores erfarne teams med specialister i rengøring og rensning har i det hele taget de rette kompetencer og det rette udstyr til at sikre en optimal rengøring af industri til yderst fornuftige priser.

Ring for at aftale en drøftelse om vores industriservice

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at få oplysninger om industrirengøring, erhvervsrengøring,  industrirensning og anden industriservice. Du kan skrive til os hos Service-Rens på e-mail mail@servicerens.dk.

Du kan også ringe til os på telefon 26 27 47 46 for at aftale nærmere. Vi kommer gerne ud til jeres virksomhed for at lave en uforpligtende besigtigelse og drøfte jeres ønsker og behov. Derpå kan vi fremsende et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud på ventilationsrens​

 
 
 
Send evt. billeder af problemet
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skal vi ringe dig op?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

​Firma

kontakt

Telefon: 26 27 47 46

E-mail: mail@servicerens.dk

Vi har biler over hele landet

​Vi har bla. arbejdet for