​✓  15 års erfaring

✓  Landsdækkende service
​✓  Højt kvalitetsniveau

​Industrirengøring og industrirensning af maskiner og udstyr

​Hos Service-rens løser vi alle opgaver inden for industrirengøring. Vi har bred erfaring med industriservice, herunder industrirengøring og industrirensning af mange forskellige typer af maskiner og procesudstyr. Ingen opgave er for stor, og ingen er for lille. Vi har servicebiler i hele Danmark, således vi kan betjene virksomheder overalt i hele landet.

Vi tilbyder industrirengøring i hel- eller delentrepriser

​Vores kunder spænder fra ganske små virksomheder til helt store virksomheder med mange ansatte. Og kunderne kan vælge imellem industrirengøring i enten hel- eller delentrepriser. 

Vores erfarne teams med specialister i rengøring og rensning har i det hele taget de rette kompetencer og det rette udstyr til at sikre en optimal rengøring af industri til yderst fornuftige priser.

Ring for at aftale en drøftelse om vores industriservice

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at få oplysninger om industrirengøring, erhvervsrengøring,  industrirensning og anden industriservice. Du kan skrive til os hos Service-rens på e-mail mail@servicerens.dk.

Du kan også ringe til os på telefon 26 27 47 46 for at aftale nærmere. Vi kommer gerne ud til jeres virksomhed for at lave en uforpligtende besigtigelse og drøfte jeres ønsker og behov. Derpå kan vi fremsende et uforpligtende tilbud.

Ring mig op - eller ring  26 27 47 46

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os et uforpligtende tilbud

 
 
 
Tilføj evt. billeder af din opgave
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

​Firma

Service-rens

CVR: 29460922

Adresser:

Nydamsvej 37, 8362 Hørning

&

Føllets Kvarter 17, 2750 Ballerup

kontakt

Telefon: 2627 4746

E-mail: mail@servicerens.dk

Vi har biler over hele landet

​Vi har bla. arbejdet for